Arboristklättring använder endast professionellt utbildade instruktörer med många års erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av att göra professionella kurser och utbildningar. Alla instruktörer och censorer är aktiva arborister som ständigt uppdateras i fältet. Våra kurser utvärderas också kontinuerligt.

Nedan kan du läsa mycket mer om instruktörer och censorer som är associerade med Arboristklättring.

Frederik Juul Simon, Instruktör

Det är främst Frederik Juul Simon du kommer att stöta på när du går på en av våra kurser eller kontaktar oss. Frederik är utbildad arborist, och är instruktör på nästan alla våra kurser. Han är också grundare och ägare av Arboristklättring. Frederik har över 20 års erfarenhet av att arbeta med träd och inte minst klättring, samt lång erfarenhet av att göra professionella kurser och utbildningar.

Frederik är utbildad till skogs- och naturtekniker vid Skovskolen och till trädvårdare vid Beder Gartnerskole. Sedan 2001 driver han Træservice Gruppen, som arbetar professionellt med träfällning, beskärning och plantering.

Frederik har dessutom erfarenhet av både klippklättring, alpinklättring och trädklättring och är även utbildad yrkesklättrare/industriklättrare. Utöver Træservice Gruppen driver Frederik också klatreservice.dk, som löser många olika uppgifter på hög höjd med hjälp av den senaste nya rope access-metoden, dvs. arbete i rep på byggnader, master och tak.

Säkerhet vid arbete i rep har topprioritet i verksamheten och Frederik är:

–      ETW-certifierad
–      Certifierad yrkesklättrare
–      Aktiv klipp- och isklättrare
–      Verified ABA Assessor

Eyal Peleg, Instruktör och censor

Eyal är båda instruktör och extern examinator, och du kommer ofta att träffa honom som extern examinator på våra Level 2 kurser. Han började med trädklättring 2006, så han har många år bakom sig i detta fält. 2009 blev han ETW-certifierad och 2010 avslutade han sin utbildning som trädgårdsmästare med en fin silvermedalj.

År 2014 inledde han en utbildning i rope access och arbetade med den i ett antal år. Dessutom har han över tiden varit en aktiv del av Danish Tree Care Association och bland annat varit domare vid danska mästerskapen i trädklättring och är fortfarande en del av gruppen, som är examinator / examinator för ETW-certifiering.

Han har varit både egenföretagare och anställd i olika trädvård, trädgårdsmästare eller skogsbruksföretag över tid.

Louise Grønbæk, Instruktör

Louise har varit engagerad i träskötsel sedan 2012, då hon började som skogs- och naturtekniker. Sedan dess har hon varit anställd av trävårdsföretag i både Danmark och Sverige.

År 2018 startade hon sitt eget företag och arbetar nu som resenär runt om i Europa. Förutom att vara ETW-certifierad har hon deltagit i både nationella och internationella mästerskap, vilket har lett till tre 3: e platser vid EM, och alla DM-titlar i damraden sedan 2014.

Thomas Hegner, Instruktör och censor

Thomas är utbildad skogs- och natursjuksköterska och har sedan 2006 haft sitt eget trädföretag, Hegner Træpleje (www.hegner.dk).

Thomas är en ambitiös arborist och vinnare av det danska mästerskapet i trädklättring 2012, 2013 och 2014. Han är både ETW-certifierad och ISA-certifierad. Thomas har arbetat i både Sverige och Danmark och känner därför till de höga kraven som ställs på arboristklättring.

Peter Keiser, censor

Peter har en examen inom skogs- och naturteknik från Skovskolen, specialiserad på trädklättring.

Dessutom är Peter ETW-certifierad och har sitt eget trädföretag.