A+B motorsågskurs

A+B motorsågskurs följer Säker Skog´s standard, och du lär dig bland annat att handtera motorsågen, säkerheten och ta hand om motorsågen, och att falla träd från marken.

Kursen er för dig, som gärna vill ha ett A+B Säker Skog´s motorsågs körkort.

Du måste ta med dig all personlig utrustning för att kunne deltage.

Kursen genomförs i samarbete med Grabbarna Bäver i Bollebygd AB och Svante Hansson, som är instruktör. Det kommer vara i Borås, Göteborg, Sverige. Det är Svante, som står för avviklingen av kurset, och kursen är på svensk/engelska. Vi är inte ditt.

Priset är 5.500,- SEK ex. moms pr. person

Detta kurs är en förutsättning för at kunna deltage på våra Nivå 2 + 3 kurser.

Föruttsättningar

Detta kurs är för dig, som önskar att få et A+B motorsågs körkort.

Målsättning

Målet med kursen är, att du lärer om säkerheten, handteringen och att ta hand om motorsågen och om rät fällning av träd från marken.

Där kommer väre prov, som skal bestås för att få körkortet.

Du kan läsa Säker Skog´s beskrivning här

Omfattning

3 dagar

Antal deltagare

Min. 4 deltagare

Nästa AB motorsågskurs

21.-24. april 2021, Borås, Göteborg

ANMÄLA DIG HÄR

Varför ska du välja oss?

Du måste välja att ta kurserna och utbilda dig hos oss eftersom vi är seriösa och ambitiösa för våra kursdeltagares och våra egna. Alla våra instruktörer är ETW-certifierade och mycket erfarna, vilket ger dig en försäkran om att vi levererar en genomförd och bra kurs. Utbildningen sker i en säker miljö med pedagogisk undervisning och med små team som gör att det finns plats för alla. Vi arbetar också nära samarbete med Husqvarna och är en Petzl teknisk partner som båda ansvarar för kvalitetsutrustning.

Läs också om LEVEL 1, LEVEL 2 och LEVEL 3