Första hjälp/HLR / Räddnings kurs – 1 dag

Detta är ett unikt tillfälle att öva klättring i kombination med en första hjälpen/HLR-kurs. Du lär dig om både riktad första hjälpen och räddning i trädet för allvarligt skadade klättrare

Vi har ingått ett partnerskap med SaveLife, så hela onsdagen
på vår Level 2 kurs handlar om första hjälpen/HLR och räddning.
Vi har ett särskilt fokus på de olyckor som kan inträffa när vi arbetar
i träd med motorsågar.

Innehåll:

  • HLR
  • Större blödningar
  • Fallskadaolyckor
  • Huvud skador
  • Brutna ben
  • Första hjälpen ABC (kroppsreaktioner)
  • De viktigaste punkterna i första hjälpen

Allmän information

Vi har tält, bord och stolar ute i skogen där vi är. Vi tar med lätt lunch, vatten, kaffe och kaka. Om du vill ha en annan drink eller annan / mer mat måste du ta med din egen. All undervisning sker utomhus, så ta med lämpliga kläder och skor.

Prisen er 1.800,- SEK ex. moms pr. person 

Förutsättningar

Du måste ha deltagit i vår Level 2 kurs tidigare eller vill utbilda dig själv eller uppdatera dina kunskaper inom detta område.

Mål

Förstå och lära sig om första hjälpen/HLR i kombination med målinriktad räddning av allvarligt skadade klättrare i träd.

Efter avslutad kurs får du ett kursintyg via e-post.

Varaktighet

Fra kl. 8-17.30 (onsdage)

Nästa 1 dag första hjälpen / räddningskurs

16. juni 2022
24. aug 2022 (Eskilstuna)
5. okt 2022
23. nov 2022

Varför ska du välja oss?

Du måste välja att ta kurserna och utbilda dig hos oss eftersom vi är seriösa och ambitiösa för våra kursdeltagares och våra egna. Alla våra instruktörer är ETW-certifierade och mycket erfarna, vilket ger dig en försäkran om att vi levererar en genomförd och bra kurs. Utbildningen sker i en säker miljö med pedagogisk undervisning och med små team som gör att det finns plats för alla. Vi arbetar också nära samarbete med Husqvarna och är en Petzl teknisk partner som båda ansvarar för kvalitetsutrustning.