Om oss

Arboristklättring består av yrkesverksamma arborister. Vi har arbetat med träd i mer än 20 år och har lång erfarenhet av att ge professionella kurser och utbildningar.

Frederik Juul Simon
Innehavare och utbildare

Frederik är utbildad till skogs- och naturtekniker vid Skovskolen och till trädvårdare vid Beder Gartnerskole. Sedan 2001 driver han Træservice Gruppen, som arbetar professionellt med träfällning, beskärning och plantering.

Frederik har dessutom erfarenhet av både klippklättring, alpinklättring och trädklättring och är även utbildad yrkesklättrare/industriklättrare. Utöver Træservice Gruppen driver Frederik också klatreservice.dk, som löser många olika uppgifter på hög höjd med hjälp av den senaste nya rope access-metoden, dvs. arbete i rep på byggnader, master och tak.

Säkerhet vid arbete i rep har topprioritet i verksamheten och Frederik är:

–      ETW-certifierad
–      Certifierad yrkesklättrare
–      Aktiv klipp- och isklättrare
–      Verified ABA Assessor

Thomas Hegner
Utbildare och examinator

Thomas är utbildad skog- och naturvårdare och driver sedan 2006 arboristfirman Hegner Træpleje (www.hegner.dk). Thomas är en ambitiös arborist och är DM-mästare i trädklättring 2012, 2013 och 2014. Han är både ETW-certifierad och ISA-certifierad. Thomas har arbetat både i Sverige och Danmark och känner därför till de höga krav som ställs i samband med trädklättring.

Anders Rommerdahl
Utbildare och examinator

Anders är utbildad skog- och naturvårdare och är precis som Thomas också DM-mästare. Han vann titeln åren 2004, 2005 och 2006. Anders är dessutom rope access worker och ETW-certifierad.

Louise Grønbæk – Utbildare

Hon började i arboristyrket i 2012, och har jobbat båda i Danmark och i Sverige. I 2018 startade hon sitt eget företag. Hon er ETW certiferet och dessutom har hon deltagit i internationale och nationale konkurrencer, och har bland annat vunnit DM sedan 2014, och tre 3. platser ved EM.

Gitte Eriksen – Sekretær/assistent

Vi kan också välkomna Gitte, som från början av Augusti har jobbat med allt det administrative arbete i företaget ved at bli vår sekreterare/assistent

Kommande kurser

Se kalendern