Dagligen består teamet bakom Aboristklättring främst av 2 personer som inom varje område har många års erfarenhet. Du kan läsa mycket mer nedan.

Frederik Juul Simon
Innehavare och utbildare

Det är främst Frederik Juul Simon du kommer att stöta på när du går på en av våra kurser eller kontaktar oss. Frederik är utbildad arborist, och är instruktör på nästan alla våra kurser. Han är också grundare och ägare av Arboristklättring. Frederik har över 20 års erfarenhet av att arbeta med träd och inte minst klättring, samt lång erfarenhet av att göra professionella kurser och utbildningar.

Frederik är utbildad till skogs- och naturtekniker vid Skovskolen och till trädvårdare vid Beder Gartnerskole. Sedan 2001 driver han Træservice Gruppen, som arbetar professionellt med träfällning, beskärning och plantering.

Frederik har dessutom erfarenhet av både klippklättring, alpinklättring och trädklättring och är även utbildad yrkesklättrare/industriklättrare. Utöver Træservice Gruppen driver Frederik också klatreservice.dk, som löser många olika uppgifter på hög höjd med hjälp av den senaste nya rope access-metoden, dvs. arbete i rep på byggnader, master och tak.

Säkerhet vid arbete i rep har topprioritet i verksamheten och Frederik är:

–      ETW-certifierad
–      Certifierad yrkesklättrare
–      Aktiv klipp- och isklättrare
–      Verified ABA Assessor

Gitte Eriksen
Sekretär

Gitte är den person du som deltagare eller intresserad person vill ha mest kommunikation med. Hon ser till att skicka information, fakturor, examensbevis och svara på dina frågor före, under och efter du har gått på en av våra kurser.

Gitte har varit mellanledare i flera år, men har nu bytt sadel. Hon har många års erfarenhet och stort intresse för alla former av planering och administration. Bland annat har hon de senaste 4 åren varit ansvarig för sponsorerna i samband med danska mästerskapen i trädklättring. Dessutom har hon arrangerat stora hästevenemang, resor, PR och kommunikation.

.

Kommande kurser