Om Arboristklättring.se

Arboristklättring.se är Skandinaviens största privata leverantör av professionella kurser inom de flesta områden av yrket. Vi har särskilt fokus på säkerhet, ergonomi och den senaste tekniken och utrustningen.

Arboristklättring arrangerar mobila kurser i hela Norden. Vi har en administrativ bas i Roskilde och ett kurscenter i Ljungbyhed i Skåne, där det även finns en skogsstuga för övernattande kursdeltagare. De flesta kurserna sker direkt i skogen – dit klassrummet flyttas ut i praktiken. För de examinerade utbildningar används ETW-certifierade instruktörer och examinatorer med mångårig erfarenhet. Samtliga kurser uppfyller även gällande regler och krav från Arbejdstilsynet (Danmark) och det svenska miljöverket (Arbetsmiljöverket).

Arboristklättring grundades och drivs till vardags av Frederik Juul Simon, som har arbetat med träd i mer än 20 år och skaffat sig lång erfarenhet av både trädvård och trädfällning. Förutom Arborist Klättring Sverige AB har Frederik sedan 2001 drivit Træservice Gruppen ApS som arbetar professionellt med såväl trädfällning som trädbeskärning och plantering. Som certifierad professionell klättrare driver han även klatreservice.dk som löser många olika uppgifter på höjden med rope access metoder, d.v.s. arbete i rep på byggnader, master och tak.

Arborist Klättring Sverige AB
Vessmantorpsvägen
264 51 Ljungbyhed
Sverige
+46 406 829 650
Organisationsnummer: 559359-0614

Varför du ska välja oss

  • För att vi är seriösa och ambitiösa när det gäller våra elever och oss själva.
  • Alla våra instruktörer är ETW-certifierade och mycket erfarna.
  • Vi fokuserar på säkerhet och den senaste utrustningen och tekniken.
  • Vi är Petzl Technical Partner och har ett nära samarbete med Husqvarna.
  • Kurserna sker i en trygg miljö med pedagogisk undervisning – och med få elever per instruktör.