VÅRA INSTRUKTÖRER OCH EXAMINATORER

Vi använder endast professionellt utbildade och ETW-certifierade instruktörer

Frederik Juul Simon

Instruktör

Det är i första hand Frederik du kommer att möta och undervisas av på våra kurser. Frederik är utbildad till skogs- och naturtekniker på Skogsskolan i Danmark och därefter till trädsköterska på Beder Gartnerskole. Frederik har förutom erfarenhet av trädklättring även erfarenhet av bergsklättring och alpin klättring och är utbildad till professionell/industriklättrare.

Frederik har även sedan 2001 drivit Træservice Gruppen som arbetar professionellt med såväl trädfällning som trädbeskärning och plantering. Han driver även klatreservice.dk som löser många olika uppgifter på höjden med de senaste rope access metoderna, d.v.s. arbete i rep på byggnader, master och tak.

Säkerhet vid arbete med rep är en högsta prioritet i företaget, och Frederik är:

  • ETW-certificerad
  • Certifierad professionell klättrare
  • Aktiv bergs- och isklättrare
  • Verifierad ABA Assessor

Eyal Peleg

Instruktör och examinator

Eyal är både instruktör och examinator, och du kommer ofta att träffa honom som examinator på våra Level 2 + 3 kurser. Han började med trädklättring 2006 och har därför många år bakom sig i yrket. 2009 blev han ETW-certifierad, och 2010 avslutade han sin utbildning till trädgårdsmästare med en fin silvermedalj.

2014 påbörjade han en utbildning i rope access som han arbetat med under ett antal år. Dessutom har han varit en aktiv del av Danish Tree Care Association och bland annat varit domare för DM i trädklättring. Han är fortfarande med i domarpanelen, vars medlemmar också fungerar som censorer/examinatorer för ETW-certifiering.

Eyal har genom tiden varit både egen företagare och anställd inom olika trädvårds-, landskaps- och skogsentreprenadföretag.

Louise Grønbæk

Instruktör

Louise har hållit på med trädvård sedan 2012, då hon började som skogs- och naturtekniker. Sedan dess har hon varit anställd av trädvårdsföretag i både Danmark och Sverige.

2018 startade hon ett eget företag och arbetar nu som resenär runt om i Europa. Hon är ETW-certifierad och har deltagit i både nationella och internationella mästerskap, vilket bl.a. har lett till tre 3:e platser på EM, 1 2:e plats til EM och i 2022 2:e plats til VM, samt alla DM-titlar i damserien sedan 2014.

Rasmus F. Madsen

Instruktör och examinator

Rasmus har varit i branschen i mer än 25 år. Utbildad skogs- och naturvårdare / ETW-certifierad arborist och delägare i Ravn Træpleje. Rasmus är 3 x vinnare av DM i Trädklättring.

Peter Keiser

Examinator

Peter är utbildad i skogs- och naturteknik vid Skovskolen i Danmark, specialiserad på trädklättring. Dessutom är han ETW-certifierad och har eget arboristföretag.

Theis Storm

Hjälpande instruktör

Hjällpande instruktör. Utbildad hos arboristklättring. Har eget arboristföretag och utbildad professionell klättrare (SPRAT).

Gitte Eriksen

Administration

Gitte är vår bläckfisk och har koll på allt praktiskt kring våra kurser.

Vägen till att bli en arborist

Vi har illustrerat vägen till att bli arborist i den här figuren – utbildningstrappan. Klik på billedet for at få mere information.

Varför du ska välja oss

  • Fordi vi er seriøse og ambitiøse på vores kursisters og egne vegne.
  • Alle vores instruktører er ETW-certificerede samt meget erfarne.
  • Vi har fokus på sikkerhed og det nyeste udstyr og teknikker.
  • Vi er Petzl Technical Partner og har et tæt samarbejde med Husqvarna.
  • Kurserne foregår i et trygt miljø med pædagogisk undervisning – og med få kursister pr instruktør.