VÅRA INSTRUKTÖRER OCH EXAMINATORER

Vi använder endast professionellt utbildade och ETW-certifierade instruktörer

Frederik Juul Simon

Instruktör

Det är i första hand Frederik du kommer att möta och undervisas av på våra kurser. Frederik är utbildad till skogs- och naturtekniker på Skogsskolan i Danmark och därefter till trädsköterska på Beder Gartnerskole. Frederik har förutom erfarenhet av trädklättring även erfarenhet av bergsklättring och alpin klättring och är utbildad till professionell/industriklättrare.

Frederik har även sedan 2001 drivit Træservice Gruppen som arbetar professionellt med såväl trädfällning som trädbeskärning och plantering. Han driver även klatreservice.dk som löser många olika uppgifter på höjden med de senaste rope access metoderna, d.v.s. arbete i rep på byggnader, master och tak.

Säkerhet vid arbete med rep är en högsta prioritet i företaget, och Frederik är:

  • ETW-certificerad
  • Certifierad professionell klättrare
  • Aktiv bergs- och isklättrare
  • Verifierad ABA Assessor

Eyal Peleg

Instruktör och examinator

Eyal er både instruktør og eksaminator, og du vil ofte møde ham som censor på vores Niveau 2 kurser. Han började med trädklättring 2006 och har därför många år bakom sig i yrket. 2009 blev han ETW-certifierad, och 2010 avslutade han sin utbildning till trädgårdsmästare med en fin silvermedalj.

2014 påbörjade han en utbildning i rope access som han arbetat med under ett antal år. Dessutom har han varit en aktiv del av Danish Tree Care Association och bland annat varit domare för DM i trädklättring. Han är fortfarande med i domarpanelen, vars medlemmar också fungerar som censorer/examinatorer för ETW-certifiering.

Eyal har genom tiden varit både egen företagare och anställd inom olika trädvårds-, landskaps- och skogsentreprenadföretag.

Rasmus F. Madsen

Instruktör och examinator

Rasmus har varit i branschen i mer än 25 år. Uddannet skov- og naturplejer / ETW-certificeret arborist og er medejer af Henrik Ravn Træpleje. Rasmus är 3 x vinnare av DM i Trädklättring.

Theis Storm

Hjälpande instruktör

Hjällpande instruktör. Utbildad hos arboristklättring. Har eget arboristföretag och utbildad professionell klättrare (SPRAT).

Anders Rommerdahl

ETW certificeret

ETW certificeret

Gitte Eriksen

Administration

Gitte är vår bläckfisk och har koll på allt praktiskt kring våra kurser.

Vägen till att bli en arborist

Vi har illustrerat vägen till att bli arborist i den här figuren – utbildningstrappan. Klicka på bilden för mer information.

Varför du ska välja oss

  • För att vi är seriösa och ambitiösa när det gäller våra elever och oss själva.
  • Alla våra instruktörer är ETW-certifierade och mycket erfarna.
  • Vi fokuserar på säkerhet och den senaste utrustningen och tekniken.
  • Vi är Petzl Technical Partner och har ett nära samarbete med Husqvarna.
  • Kurserna sker i en trygg miljö med pedagogisk undervisning – och med få elever per instruktör.